face
twit

 

GRUP DE CONSUM ECOLÒGIC

DE L’ATENEU DEL CLOT

 

 

El grup de consum ecològic de l’Ateneu del Clot està format per VERDULEA; un projecte  de producció i comercialització  d’hortalisses amb una visió agroecològica i  persones interessades en tenir una alimentació més saludable i que volen recolzar  un altre model d’agricultura, una  agricultura respectuosa amb el medi ambient que produeixi alimentes saborosos i saludables i que tingui en compte altres aspectes ( una relació de confiança i complicitat entre productors i consumidors, la localitat i temporalitat de les verdures, uns preus equitatius i justos per tothom, …).

  • Ens trobem cada dijous a l’Ateneu del Clot de 18.00 h. a 20.00 h per recollir la cistella de verdures que prepara Verdulea i intercanviar inquietuds i informació.

 

  • Organitzem xerrades i tallers sobre temes d’alimentació ecològica, vida rural, agroecològia…  fomentant un apropament entre les realitats del camp i  la ciutat.
  • Organitzem visites a l’hort de Verdulea per conèixer on i  com es produeixen els aliments que mengem.

 

Si vols ser partícep d’altre manera de produir i consumir aliments vine a veure’ns els dijous a l’Ateneu del Clot o contacta amb nosaltres a: verdulea@gmail.com o al telèfon 696.73.23.88

També pots visitar la nostra web: http://verdulea.pagesosagroecologics.com/

Ens podras trobar i contactar amb nosaltres:

La Farinera, Ateneu del Clot.
c/Muntanya 16 bis - Barcelona
Telephone:  +34 93 232 99 08 - mail :
farinera@gmail.com

 


La Farinera, Ateneu del Clot © 2011 Avís legal