Loading...
Cargando Activitats
Este activitat ha pasado.

AQUEST ESTIU, COMPREM AL BARRI I DONEM SUPORT ALS ARTESANS LOCALS!

Aquest curs ha estat un any difícil per a totes nosaltres. Entre totes les qui hem patit les conseqüències de la pandèmia trobem els artesans, els petits creadors i els petits projectes locals i personals. Molts d’aquests projectes s’han vist aturats i ofegats mentre grans multinacionals han pogut beneficiar-se de la situació per incrementar les seves vendes.

Des de l’Ateneu del Clot compartim la preocupació pel detriment del petit comerç i l’artesania que no disposa dels engranatges de distribució de grans companyies, més encara en aquests temps de restriccions, tancament de locals i cancel·lació d’esdeveniments.

Per això, l’Ateneu impulsa el II Mercat d’artesanies el proper dissabte 19 de juny. Al llarg del dia podreu gaudir de 20 espais diferents i trobar els millors regals de la mà de petits creadors, artistes, artesans… i tot ben local!

Animeu-vos a passar per l’Ateneu i prendre alguna cosa mentre coneixeu noves iniciatives de proximitat. Música i bon ambient per encetar l’estiu!

*Si vols sol·licitar un espai de venta del teu projecte, pots omplir el formulari que trobaras més abaix.

**No es demanarà inscripció prèvia als assistents, però es prendrà la temperatura a l’entrar al recinte i es controlarà l’aforament en tot moment. Es posaran a disposició dels assistents punts d’higiene amb gel hidroalcohòlic i es farà una pausa a les 14h per desinfectar l’espai.
Per dubtes o consultes sobre l’esdeveniment, escriure a art@ateneudelclot.com

SOL·LICITUD D’ESPAI PARADISTES

Share This Post

Ir a Arriba